« Takaisin

CEO Toni Hinkka

Johtamisaktivisti Toni Hinkan erityisosaamisalueita ovat hallitustyön ja operatiivisen johtamisen kehittäminen, palveluyrityksen ja asiantuntijaorganisaation johtaminen, B2B-myynti ja myynnin johtaminen, strategiatyö, strategian toteuttaminen, johtamismallit, vaativien liiketoiminnan kehitysprojektien johtaminen sekä mentorointiohjelmien rakentaminen ja johtaminen.

Toni Hinkka on omimmillaan mentorina, kun kehitetään strategiaa ja johtamismalleja, johtamisen vuorovaikutusta, ihmisten johtamisen taitoja, johtajan karismaa ja vakuuttavuutta, mentoroivaa johtamista, mentorointitaitoja sekä ratkaistaessa vaikeita johtajan ja organisaation välisiä konfliktitilanteita. Tonilla on kaikessa tekemisessään aina päämääränä onnellisemmat ihmiset, parempi tuottavuus ja hyvän johtamisen arvot.  

Tonin kovimmat saavutukset urallaan ovat CxO:n perustaminen ja luotsaaminen johtavaksi ammattimentorointiyritykseksi, yli sadan asiakasorganisaation auttaminen johtamisen kehittämisessä ja ennen kaikkea mahdollisuus elää uraunelmaa parantamalla suomalaista johtamista. Suurimmat ammatilliset ilon hetket Toni on kokenut hienojen johtajien kanssa, kun mentoroitaessa on syntynyt käänteentekeviä johtamisen oivalluksia. Tällä hetkellä Toni kokee suurta ylpeyttä erinomaista palautetta saaneista kirjoistaan Paras neuvoni johtamiseen ikinä, Karima - 30 keinoa parantaa henkilökohtaista vaikuttavuutta ja Joulupukin johtamispaja.

Toni pitää parhaimpana epäonnistumisenaan rankkoja aikoja epäinhimillisen johtamisen kohteena. Näistä kokemuksista Toni kykenee ammentamaan apua niille liian monille, jotka eivät tällä hetkellä pysty nauttimaan hyvästä johtamisesta.

Toni on CxO:n joukoissa, koska hänen elämäntehtävänsä on toimia hyvän johtamisen puolestapuhujana ja suomalaisen johtamisen parantajana.

Asiakkaat ovat kommentoineet Tonia mentorina mm. seuraavasti: ”Kemiamme toimivat täydellisesti”, ”Tonista aistii, että hän on täydestä sydämestään ja jokaisella solullaan auttamassa minua kehittymään johtajana”, ”Toni on innostaja yli muiden. Tonin sydämeen on kivikirveellä kirjoitettu CxO Mentorin missio: ’Parannamme suomalaista johtamista’”, ”Toni Hinkka has been mentoring me on my path to becoming a world class sales manager. I have nothing but superlatives to describe Toni's work. He has challenged me and pushed me to perform better than even I expected. As a mentor Toni is very professional and a person he is easy to work with. His experience is extensive and I found his down-to-earth teaching style to be a breath of fresh air. I highly recommend Toni as a mentor.”

Tonin työura pähkinänkuoressa:

  • CEO, johtamisaktivisti, tietokirjailija, CxO Professional Oy 2010 -
  • CEO, hallituksen jäsen & liikkeenjohdon konsultti, Wedo Consulting Oy 2002-2010
  • Johtava konsultti ja hallituksen pj., Gather Group Oy 1999-2002
  • Liiketoimintakonsultti, VBI Technology Oy, 1998-1999
  • IT- ja koulutuskonsultti & hallituksen pj., Temantek Productions Oy 1997-1998
  • Puolustusvoimat 1990-1998
Toni on koulutukseltaan BBA ja opetusupseeri.

Kiinnostuitko? Tietoja yrityksestäOta yhteyttä myyntiin tai jätä yhteydenotto- tai tarjouspyyntö!

Toniin saat suoraan yhteyden puhelimitse p. 044 306 3949 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)cxopro.fi.