« Takaisin

Senior Mentor Mitro Kivinen

Senior Mentor Mitro Kivisen erityisosaamisalueita ovat toimeenpanoon liittyvät asiat strategian jalkauttamisesta henkilöstön kyvykkyyteen ja organisaation toimintatapoihin asti. Mitroa kiinnostaa se, mikä motivoi erilaisia ihmisiä ja saa heidät onnistumaan työssään. Yritystasolla häntä kiinnostaa arvonluonti ja liiketoimintamalleihin liittyvät kysymykset. Hänellä on yli 20 vuotta kokemusta sekä projekti- että linjajohtamisesta.

Monipuolisen kokemuksensa Mitro on kerännyt erilaisissa tehtävissä sekä monikansallisissa suurissa organisaatioissa että useissa startup- ja kasvuyrityksissä. Hän on vastannut mm. tuotekehityksestä, myynnistä, järjestelmätoimituksista, asiakaspalvelusta ja konsulttiyrityksen henkilöstöstä. Asiakkaina Mitrolla on ollut teleoperaattoreita, integraattoreita, rahoitusalan organisaatiota, teollisuutta, kauppaa, startuppeja jne.

Erityisenä piirteenä Mitron uraa on kuvannut vaikeasti hallittavien kokonaisuuksien ja kehitystehtävien vieminen onnistuneeseen lopputulokseen. Mitrolla on kyvykkyys kerätä laaja ymmärrys kohteena olevasta problematiikasta ja nopeasti havaita siitä olennainen. Mitro pystyy pelkistämään olennaisen ja pukemaan sen sanoiksi välittäen ymmärrystä myös muille. Mitro onkin tunnettu esiintyjä ja viestintävaikuttaja sekä kokenut kouluttaja ja mentori.

Mitron ura pähkinänkuoressa löytyy hänen LinkedIn-profiilistaan.

Kiinnostuitko? Tietoja yrityksestäOta yhteyttä myyntiin tai jätä yhteydenotto- tai tarjouspyyntö!

Mitroon saat suoraan yhteyden puhelimitse p. 040 589 2724 tai sähköpostitse etu.suku(at)cxomentor.fi