Mentorit

Kaikki mentorit.

Sivu 2 / 2   Tuotteita yhteensä 30 kpl
hm_200_px.jpg&width=140&height=250

Senior Mentor Harri Mäkitie

Senior Mentor Harri Mäkitien erityisosaamiseen kuuluu muutosjohtaminen, johtamisen ja organisaation kehittäminen, strateginen kehittäminen, liiketoiminnan tehostaminen, ydintoimintaprosessit sekä myynnin ja asiakkuudenhallinnan kehittäminen.
Harrin työura pähkinänkuoressa:

Senior Mentor, CxO Mentor..
jpn_200.jpg&width=140&height=250

Senior Mentor Juha-Pekka Nenonen

Senior Mentor Juha-Pekka Nenosen erityisosaamisalueita ovat: tietohallinnon strategiat, organisointi ja johtaminen, projektijohtaminen, yritysarkkitehtuurit, liiketoimintaprosessien kehittäminen, DCM/SCM, toiminta/laatujärjestelmien kehittäminen sekä liiketoiminnan ja tietohallinnon..
jn_200_uusi.jpg&width=140&height=250

Senior Mentor Jukka Näräkkä

Senior mentor Jukka Näräkän erityisosaamiseen kuuluu myyntijohtaminen, organisaation johtaminen, toiminta ulkomailla sekä esiintymis- ja neuvottelutaidot.
Jukka Näräkän yli 25-vuotinen työura (mukana myös luottamustehtävät):

Senior Mentor, CxO..
rp_200.jpg&width=140&height=250

Senior Mentor Reino Pekkala

Senior Mentor Reino Pekkalan erityisosaamiseen kuuluu kasvu- ja palveluyritysten johtaminen, tietojärjestelmähankkeiden onnistumisen varmistaminen, hallitus- ja toimitusjohtajamentorointi sekä hyvä hallintotapa.
Reinon työura pähkinänkuoressa:

Senior Mentor, CxO Mentor Oy 2011-
Hallituksen puheenjohtaja..
mipe_200_px.jpg&width=140&height=250

Senior Mentor Mika Peuranen

Senior Mentor Mika Peurasen erityisosaamiseen kuuluu liiketoimintasuunnitelmat, strategiatyö ja yritysjärjestelyt, taloushallinnon prosessit (budjetointi, raportointi, ennustaminen ja niiden systeemituki) sekä listayhtiön tiedonantovelvollisuus ja hallinnointi; financial consolidation..
rapi_200.jpg&width=140&height=250

Senior Mentor Raimo Pitkänen

Senior Mentor Raimo Pitkäsen erityisosaamiseen kuuluvat ihmisten johtaminen, johtamiskulttuuri, muutoksen ja luovuuden johtaminen sekä yhteisen menestyksen ja tulevaisuuden luominen. Raimo on useiden laatupalkintomenestyjien valmentaja.
Raimo Pitkänen on monipuolisen kokemustaustan..
gr_200_px.jpg&width=140&height=250

Senior Mentor Göran Rönnberg

Senior Mentor Göran Rönnberg on toiminut usean suomalaisen ja ruotsalaisen yrityksen toimitusjohtajana - ja tämän lisäksi johdon konsulttina. Göranin motto on "roliga pengar", jonka mukaan kasvuhakuisen yritystoiminnan on oltava kannattavaa ja hauskaa.
Göranin erityisosaaminen..
kt_200_px.jpg&width=140&height=250

Senior Mentor Kai Tihilä

Senior Mentor Kai Tihilän erityisosaamiseen kuuluu talousjohtamisen prosessit, taloushallinnon prosessit, yrityskaupat sekä kuluttajatuoteliiketoiminta.
Kai Tihilän työura pähkinänkuoressa:

Senior Mentor, CxO Mentor Oy / CxOProfessional Oy 2011-
Partner, Keep the course Oy 2010-
CFO, Paulig Group..
p-et_200_px.jpg&width=140&height=250

Senior Mentor Paul-Erik Toivo

Senior Mentor Paul-Erik Toivon erityisosaamiseen kuuluu liiketoiminnan ja kannattavan kasvun kehittäminen, kansainvälinen b2b-myynti ja -markkinointi, change management sekä monikulttuurisen organisaation johtaminen
Paul-Erikin työura pähkinänkuoressa:

Aluejohtaja..
bu_200k_vaihtoehto.jpg&width=140&height=250

Leading Mentor Börje Uimonen

Leading Mentor Börje Uimosen erityisosaamiseen kuuluu ERP- ja CRM-järjestelmät, tietojärjestelmien integrointi sekä projektisalkun hallinta.
"Tietojärjestelmäprojektit ovat yrityksille usein ainutkertaisia tai ainakin harvinaisia ponnisteluja. Tästä syystä..
12