Mentorit

Kaikki mentorit.

Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 30 kpl
th_200_vaihtoehto.jpg&width=140&height=250

CEO Toni Hinkka

Johtamisaktivisti Toni Hinkan erityisosaamisalueita ovat hallitustyön ja operatiivisen johtamisen kehittäminen, palveluyrityksen ja asiantuntijaorganisaation johtaminen, B2B-myynti ja myynnin johtaminen, strategiatyö, strategian toteuttaminen, johtamismallit, vaativien liiketoiminnan kehitysprojektien..
aw_200.jpg&width=140&height=250

Senior Mentor Armi Westin

Senior Mentor Armi Westinin erikoisosaamiseen kuuluu: IT-hallintomallit, IT-palvelujen hallinta, IT:n ulkoistus, IT-hankinnat ja -sopimukset ja projektin johtaminen.
Armi on omimmillaan kun voimautetaan liiketoimintastrategian kehittämistä ja toimeenpanoa ICT-palvelulla , kun hyviä hallintatapoja halutaan..
hms_200_px.jpg&width=140&height=250

Senior Mentor Hanna Maria Sievinen

Senior Mentor Hanna Maria Sievisen erityisosaamisalueita ovat liiketoiminnan yleis- ja muutosjohtaminen, organisaatiomuutokset, saneeraus ja liiketoiminnan uudelleenjärjestelyt. Hannalla on myös pitkä kokemus strategiatyöstä, strategian toteuttamisesta sekä yrityskaupoista. Johtaminen ja työskentely..
hako_200_px.jpg&width=140&height=250

Senior Mentor Harri Koskinen

Senior Mentor Harri Koskisen erityisosaamiseen kuuluu kilpailustrategiat, myynnin ja asiakkuuksien johtaminen sekä julkisten hankintojen markkinat. Harrin työura pähkinänkuoressa:

Senior Mentor, CxO Mentor Oy 2014 -
Senior Business Advisor, Liikkeenjohdon Asiantuntijakeskus 2013 -
Myyntijohtaja,..
jo_uusin_200_px.jpg&width=140&height=250

Senior Mentor Jaana Ovaska

Mentorina Jaana Ovaskan erityisen kiinnostuksen kohteena on auttaa ihmisiä yksilöinä, ryhminä ja organisaatioina tunnistamaan oma ja toisten osaaminen, taidot ja vahvuudet uudella tavalla. Tavoitteena on, että  yksilö, ryhmä tai organisaatio tulee tietoiseksi osaamisestaan jollain osa-alueella niin,..
mk_200.jpg&width=140&height=250

Senior Mentor Mika Kauppinen

Senior Mentor Mika Kauppisella on yli 20 vuoden kokemus HoReCa –alalta, joista noin 15 vuotta erilaisissa esimies- ja johtotehtävissä.
Mika Kauppisen eritysosaamiseen kuuluu muun muassa:

Myynnin- ja esimiestyöskentelyn kehittäminen
Uusasiakashankintaprosessit (B2B)
Tapahtumatuotanto
Uusien..
miki_200.jpg&width=140&height=250

Senior Mentor Mitro Kivinen

Senior Mentor Mitro Kivisen erityisosaamisalueita ovat toimeenpanoon liittyvät asiat strategian jalkauttamisesta henkilöstön kyvykkyyteen ja organisaation toimintatapoihin asti. Mitroa kiinnostaa se, mikä motivoi erilaisia ihmisiä ja saa heidät onnistumaan työssään. Yritystasolla häntä kiinnostaa arvonluonti..
pama_200_px.jpg&width=140&height=250

Senior Mentor Päivi Mayor

Senior Mentor Päivi Mayor kouluttautui RMP Masteriksi eli valmentajaksi vuonna 2009 rp-academyssä Sveitsissä. Päivi opiskeli ekonomiksi Turun Kauppakorkeakoulussa ja kauppatieteiden tohtoriksi St. Gallenin Yliopistossa Sveitsissä. Hän on toiminut kehittämiskonsulttina Novartis Pharmassa Baselissa ja..
tw_200_px.jpg&width=140&height=250

Senior Mentor Terje Wihuri

Senior Mentor Terje Wihurin erityisosaamiseen kuuluu tietojärjestelmähankinnat ja kilpailulutukset, ulkoistukset, toimittajanhallinta sekä sopimusneuvottelut.
Terje Wihurilla on monipuolista kokemusta tietotekniikan kehittämisestä, myynnistä ja johtamisesta. Kokemus on..
mb_200.jpg&width=140&height=250

Senior Mentor Merja Bäckman

Senior Mentor Merja Bäckman erityisosaamiseen kuuluu taloushallinto, rahoitus, johtoryhmä- ja hallitustyöskentely, yrityskaupat, Due Diligence ja arvonmääritys sekä yhtiö- ja sopimusoikeus. Hän voi auttaa myös yritysten perustamiseen ja..
td_200.jpg&width=140&height=250

Leading Mentor Tomi Dahlberg

Leading Mentor Tomi Dahlberg on kokenut tietotekniikan hyödyntämisen johtamisen asiantuntija, joka on toiminut mm. tietojenkäsittelyn vierailevana professorina nykyään Aalto-yliopistoon kuuluvassa Helsingin Kauppakorkeakoulussa.
Tomin osaamisalueeseen kuuluu mm. kriittisen liiketoimintatiedon..
jyha_200_uus.jpg&width=140&height=250

Senior Mentor Jyri Hagman

Senior Mentor Jyri Hagman on muutosjohtamisen sekä kansainvälisissä matriisiorganisaatiossa ja eri kulttuuriympäristöissä vaikuttamisen asiantuntija. Jyrillä on myös monipuolinen kokemus linjajohtajana innovaation elinkaaren hallinnasta, strategisesta tuotekehityksestä ja uuden liiketoiminnan käynnistämisestä..
pk_200_px.jpg&width=140&height=250

Senior Mentor Pekka Kantola

Senior Mentor Pekka Kantolan erityisosaamiseen kuuluu toiminnan kehittäminen, laadunhallintajärjestelmät, tuote- ja palvelukehitys, tuotteistaminen sekä projektinhallinta.
Pekan työura pähkinänkuoressa:

Senior Mentor, CxO Mentor Oy 2010-
CEO, Oulu Business Networks..
ek_200.jpg&width=140&height=250

Executive Mentor Eero Kasanen

Executive Mentor Eero Kasanen toimii tällä hetkellä ESADE-yliopiston vierailevana professorina Barcelonassa, Espanjassa.
Eero toimii CFO-työpajan neuvoantajana ja CEO Toni Hinkan mentorina.
Eeron erityisosaaminen:

hallitustyöskentelyn kehittäminen
pörssiyhtiöiden..
pika_200.jpg&width=140&height=250

Senior Mentor Pirkko Kasanen

Senior Mentor Pirkko Kasasen erityisosaamiseen kuuluu monialaisen yhteistyön organisointi ja tukeminen sekä tutkimuksen ja käytännön vuorovaikutus.
Hänen alaansa on myös julkisrahoitteisten projektien käynnistäminen, koordinointi ja hallinnointi.
Pirkon..
kako_200.jpg&width=140&height=250

Senior Mentor Kaisa Kokkonen

Senior Mentor Kaisa Kokkosen erityisosaamiseen kuuluu taloushallinnon, raportoinnin, budjetoinnin ja strategiatyön kehityshankkeet, projektien johtaminen sekä yritysjärjestelyt.
Kaisan työura pähkinänkuoressa:

Senior Mentor, CxO Mentor Oy 2011-
Taloushallinnon ja..
lk_200.jpg&width=140&height=250

Senior Mentor Leila Kontkanen

Senior Mentor Leila Kontkasen erityisosaamiseen kuuluu yritysten perustaminen ja kehittäminen, johtajien "100 ensimmäistä päivää" -ilmiö sekä tietointensiivisten organisaatiojen johtaminen.
Leilan työura pähkinänkuoressa:

Senior Mentor, CxO Mentor..
kl_200_px.jpg&width=140&height=250

Senior Mentor Kari Leppälä

Senior Mentor Kari Leppälän erityisosaamiseen kuuluu projektitoiminnan kehittäminen sekä innovaatioprosessit ja teknologian dynamiikka.
Kari Leppälällä on vuosien kokemus teknologioista, innovaatioista ja projektitoiminnasta. Karin ura pähkinänkuoressa:

Senior..
el_200_px.jpg&width=140&height=250

Senior Mentor Eerik Lundmark

Senior Mentor Eerik Lundmarkin on kokenut myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, jonka osaamiseen kuuluu monikulttuurisuuden huomioon ottaminen liiketoiminnan johtamisessa aina strategiatyöstä strategian jalkautukseen ja operatiiviseen toimintaan saakka. 
Eerikin työura pähkinänkuoressa:Senior..
rm_200_vaihtoehto.jpg&width=140&height=250

Leading Mentor Reino Myllymäki

Johtava mentori Reino Myllymäki on kokenut tietohallintojohtaja, jonka erikoisosaamiseen kuuluu mm. tietojärjestelmäprojektien arviointi sekä valmistelun ja projektityön tuki, strategiatyö, tietohallinnon organisointi, tietoteknisten palvelujen tuotteistaminen ja hinnoittelu sekä mentorointi.
"Pestini..
12