Share |

Referenssilausuntoja CxO:sta


"CxO on oikealla asialla oikeaan aikaan. CxO:n missio puhuttelee yritysjohdolle tällä hetkellä tärkeää asiaa erinomaisesti.”

Ari Vanhanen, Executive Vice President, Tieto Oyj


”CxO:n palvelulle on varmasti tarvetta Suomessa. Joka puolella on johtamisvajetta todella paljon, etenkin PK-yrityksissä.

Vaikka moni asia toimii Suomessa hienosti, voisi johtamista parantamalla päästä helposti ihan uudelle tasolle. CxO vastaa tähän mahdollistamalla kokemuksen ja tarpeen kohtaamisen. CxO tuo kokemuksen sinne missä sitä tarvitaan!”

Pekka Halmet, hallituksen jäsen, Finnradiator Oy


”CxO:n konseptille on selkeä asiakastarve. Idea hakea tietyntyyppinen mentori todella isosta valikoimasta on helvetin fiksu. Erityisesti, kun suurin osa kavereista vielä toteuttaakin jotain, erinomainen palvelu. Rajapinta, johon olen ollut kosketuksissa, on ammattitaidoltaan eriomainen.

Suosittelen ehdottomasti CxO:ta ja mentoriani ihmisille, jotka ovat haastavissa muutoksissa tai esimiestehtävissä.  Nyt minulla on varsin vakaa usko, että strategiamme [kasvu kansainvälisiltä markkinoilta] toteutuu.”

Juho Partanen, myynti- ja vientijohtaja, Finnradiator Oy


”Poikkeuksellisen hyvä liikeidea, jossa yhteishyödyllisiä piirteitä. ”

Sakke Huhtala, tietopalvelupäällikkö, Tapiola-ryhmä 


”Saimme juuri sitä mitä tilasimme. CxO ei tullut roikkumaan, vaan ratkaisemaan ongelman. Virkistävää konsultteihin verrattuna!”

Raimo Voutilainen, Johtaja, Nordea Henkivakuutus Suomi Oy


”Mentoreilla ei ole neuvoja antaessaan myöskään jonkin muun asian myyminen päällimmäisenä mielessään.”

”Perinteiseen konsultointiin verrattuna pidän mentoria uskottavampana sparrauskumppanina, koska mentorilla ei ole sidoksia tai intressiä softaprojektien tms. myymiseen”

Tomi Pienimäki, CIO, Itella Oyj (nykyään CEO, Jolla)


"CxO:n arvokkain anti vaativaan ja laajaan projektiimme oli käytännön apuvälineet ja pitkän kokemuksen tuoma varmuus ja näkemykset"

Tuomo Nieminen, ERP-projektipäällikkö, Mestarinikkarit Oy


”Olen käytännössä oivaltanut, että CxO:n konsepti on erinomainen vertaistuki johtajalle. CxO:n mentorit ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan!”

Päivi Putkonen, Kehityspäällikkö, Laurea Ammattikorkeakoulu


"CxO auttaa näkemään asioita uudesta ja erilaisesta näkövinkkelistä ulkopuolisen silmin helikopteriperspektiivistä, jotta johtaja voi voimaantua tekemään itse oikeita päätöksiä. CxO on erinomainen osallistavan johtamisen tuki.”

Taina Viiala, Johtaja, Laurea Ammattikorkeakoulu


”CxO on oikealla asialla puhuessaan suomalaisen johtamisen parantamisesta!”

Tommi Karjalainen, Partner, Infrasyn Partner Oy


”Vuosia sitten mentorini neuvoi minua silloin hullulta tuntuvilla ideoilla. Nyt olemme neuvojen ansiosta Suomen tehokkain ja johtava rengasliike.”

Marko Rantanen, toimitusjohtaja, Rengas Turku Oy


"CxO tarjoaa aitoa, pitkäjänteistä tukea omaan kehittymiseen ja oman työn kehittämiseen."

Paula Aaltonen, BSP1 Implementation Manager, Sinebrychoff