Share |

CxO Certified Business Mentor -kurssi

MeJo_ylakuva.jpg

Ainutlaatuinen yhdistelmä johtamis- ja mentorointikoulutusta

Kurssi tunnetaan myös Mentoroiva Johtaja -kurssi nimellä.

 • Johtajille ja esimiehille, jotka haluavat johdettaviensa onnistuvan omissa tehtävissään motivoituneina ja yksilöllisesti johdettuna. Kun esimies saa johdettavansa onnistumaan, onnistuu hän automaattisesti itsekin.
 • Hankejohtajille ja projektipäälliköille, jotka haluavat varmistaa tiiminsä onnistumisen omissa tehtävissään motivoituina ja yksilöllisesti johdettuina.
 • Liikkeenjohdon konsulteille, bisnescoacheille, jotka haluavat paremmat vuorovaikutustyökalut asiakkaan kanssa toimimiseksi.
 • Ammattimaisille mentoreille todistetuksi toimivat menetelmät tavoitteelliseen ja suunnitelmalliseen asiakkaan onnistumisen varmistamiseen.
 • Organisaation sisäisille mentoreille vahva menetelmäpakki oman hiljaisen tiedon siirtämiseksi. Sisäisten mentorointiohjelmien vetäjille edellytykset ohjata ja auttaa mentoreita.
 • Hallitusammattilaisille vahva työkalupakki organisaation ylimmän johdon mentoroivaan tukemiseen.

Mitä ja miten?

4 kurssipäivää, 4 profilointia, 6 henkilökohtaista mentorointi-istuntoa. UUTTA! Kurssipäiviin sisältyy käytännön karismakoulu.

Kurssi antaa valmiudet johtaa ja kohdella ihmisiä yksilöllisesti, jotta he onnistuvat tehtävissään ja kasvavat täyteen potentiaaliinsa. Nämä valmiudet ovat keskeisiä modernissa johtamisessa ja ammattimaisessa mentoroinnissa. Ihmisten hyvinvointi ja innostus lisäävät organisaation tuottavuutta.

Ryhmät ovat pieniä ja keskustelevia. Luottamuksen ilmapiiri luo otollisen oppimisympäristön. Painotus on käytännönläheisyydessä ja sovellettavuudessa.

Kurssilla on neljä lähiopetuspäivää, joihin osallistuminen on välttämätöntä. Kurssipäivien välissä kolmessa mentorointi-istunnossa pääset mentorisi kanssa ratkomaan oikeita kehityskohteistasi; kolmessa sovellat mentorina koulutuksessa oppimaasi käytäntöön. Kurssi kestää 12-16 viikkoa riippuen osallistujien aikatauluista ja kurssin sijoittumisesta kalenterivuoteen.

Kurssilaiset profiloidaan vuorovaikutuksen, johtamistaitojen, henkilökohtaisen vakuuttavuuden eli karisman, motivaatioiden näkökulmista. Itsetuntemuksen lisäksi profiilit toimivat jatkossa muiden ymmärtämisen perustyökaluina. Saat käytännöllisiä vinkkejä henkilökohtaisen vakuuttavuutesi kehittämiseksi ja pääset harjoittelemaan näitä taitoja.

Mentoroiva Johtaja -koulutuksen lisäpalveluna perehdytämme organisaation (esimies, muu organisaatio) toimimaan kurssilaisen kanssa yhteen.

Kurssin jälkeen

 • Ymmärrät, että ihmisten potentiaalin esiin saamiseksi ihmisiä johdetaan ja kohdellaan yksilöllisesti, ei kuten sinua itseäsi.
 • Tiedostat henkilökohtaisen vakuuttavuutesi vahvuudet, heikkoudet ja kehittämiskohteet. Sinulla on kehittämissuunnitelma ja käytännölliset harjoitteet.
 • Tiedät viestintä- ja vuorovaikutustyylisi ja pystyt tunnistamaan erilaisia vuorovaikutustyyppejä lähiympäristössäsi.
 • Ymmärrät, mitä asiat saavat sinut syttymään. Opit, että ihmiset motivoituvat ja saavat energiaa erilaisista asioista.
 • Tiedostat oman johtajuutesi vahvuudet ja kehittämiskohteet.
 • Ymmärrät ammattimaisen mentoroinnin tavoiteasetannan, prosessin ja perustyökalut.
 • Sinulla on omakohtaista kokemusta mentoroinnista – sekä mentorina että aktorina. CxO:n mentoroinnin parhaiden käytäntöjen lisäksi olet oppinut myös muiden kokemuksista.
 • Olet tullut tietoisemmaksi osaamisestasi, hiljaisesta tiedostasi ja miten niitä voi siirtää muille.
 • Olet oikeutettu käyttämään CxO Certified Business Mentor -nimikettä.

Kouluttajat

Johtamisaktivisti Toni Hinkka ja kehitystunnustelija Marja-Leena Tikkanen.

Lue Tonista ja Marja-Leenasta lisää

 Hinta (sisältäen koulutuksen, materiaalit, kahvitarjoilut, profiilit ja sertifikaatin)

 • 2 870 €
 • Julkiselle sektorille ja yhdistyksille hinnat erillisen sopimuksen mukaisesti. Ole yhteydessä info@cxopro.fi
 • Lisämaksusta organisaation perehdytys kurssilaisen kanssa toimimiseen 1000 € (Huom. mikäli organisaation muita jäseniä profiloidaan, laskutetaan nämä erillisen hinnaston mukaan)

Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Missä ja milloin?

Kurssi järjestetään Helsinki-Vantaan Technopoliksessa (Teknobulevardi 3-5 G, 01530 Vantaa). Hyvät kulkuyhteydet junalla, busseilla ja lentokoneella!

Kursseja järjestetään kysynnän mukaan Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa Technopoliksen tiloissa. Jos sinulla on tiedossa vähintään neljä kurssilaista ja haluat kurssin omalle paikkakunnallesi, ole yhteydessä info@cxopro.fi tai Marja-Leena Tikkaseen, puh. 045 311 4056. 

Katso kurssipäivät ja ilmoittaudu oppia.fi kautta

tai Ole yhteydessä CxO:hon!

 

Palautetta CxO Mentoroiva Johtaja -kursseista:

”Huikea tutkimusmatka itseensä johtajana, mikä havahdutti sekä tarjosi konkreettisia työkaluja parempaan johtamiseen. Suosittelen.”  Lue tästä miten Jarmo vei kurssilla työstetämänsä työkalut konkretiaksi!

Jarmo Kaijanen, tietohallintojohtaja, Indutrade Oy


”Erinomainen käytännönnäköinen koulutus mentoroinnissa menestymiseen."

Matti Laakso, kehitysjohtaja, Neste Oyj


"Asettaudu alttiiksi jatkuvalle kehittymiselle kohti parempaa johtajuutta - tulet yllättymään omista oivalluksistasi.”

Taina Viiala, johtaja, Seinäjoen ammattikorkeakoulu


”Mentorointi on loistava itsensä ja ajattelunsa kehittämisen muoto.”

Timo Lappalainen, perustaja, TrueDiamonds Oy


”Mentorointi vie mielentilaan, jossa kaikki on mahdollista. Mentorin kanssa löydät vastauksia siihen ”miksi.”  Ja hän osaa kertoa esimerkkejä siitä, ”miten” ja auttaa sinua oivaltamaan itse.”

Tarja Törmänen, viestintä- ja markkinointijohtaja, Wulff Oyj


"Kurssi avasi loistavan tilaisuuden peilata omaa johtajuutta ja tutustutti myös uusiin profilointityökaluihin."

Jyrki Heinimo, johtaja

 


Lue lisää CxO:n mentorointikursseista sanottua!