Share |

Kehitä itseäsi CxO:n valmennusten ja koulutusten avulla

CxO Mentor Oy:n palvelutarjonnan yksi osa-alue ovat erilaiset valmennukset ja koulutukset. Valmennuksissa voit opiskella mentoriksi, saada uutta buustia yrityksesi toimintaan tai tulla kuulemaan CxO-mentorien ajatuksia ajankohtaisista aiheista ja muista teemoista. Kurssit järjestetään pääasiallisesti tiloissamme Vantaalla.

Valmennuksia johtamisen kehittämisestä mentorointiin

Tietyt kurssit ovat vakiovalikoimassamme, ja tarpeiden mukaan lanseeraamme uusia valmennusryhmiä.

Ammattimentorikurssi

Ammattimentorikurssi on lukuisin harjoituksin ja esimerkein rakennettu vuorovaikutteinen koulutus, jonka hyväksytysti suorittaneet soveltuvat CxO:n ammattimentoriverkostoon. Lue lisää!

Motivoiva Johtaja - intensiivipäivä esimiehille

Intensiivipäivän aikana osanottaja oppii mm. ymmärtämään omia motiivejaan ja niiden vaikutusta työhön sekä sen kautta jakamaan tiiminsä työtehtäviä niin, että jokaisen motivaatiot vauhdittavat työntekoa. Lue lisää!

CxO Academy Vantaa

CxO Academy Vantaa on veloitukseton koulutustuote, jonka puitteissa CxO:n mentorit kertovat näkemyksiään ajankohtaisista ja tärkeistä asioista sekä keskustelevat niistä tilaisuuden osanottajien kanssa. Lue lisää!

CxO Mentor -johtamisklinikka

CxO Mentor -johtamisklinikalla pureudutaan juuri sinun yrityksesi ajankohtaisiin haasteisiin intensiivisen sparrausistunnon aikana. Lue lisää!

Jos haluat koulutuksista ja valmennuksista lisätietoja, ota yhteyttä meihin ja kysy lisää!