Share |

CxO Academy

CxO Academy on CxO Mentor Oy:n palvelualue, jonka puitteissa toteutamme seminaareja ja tapahtumia sekä järjestämme koulutusta ja tutkimuksia asiakkaidemme tarpeen mukaan.

Seminaarit ja tapahtumat

CxO Academy Vantaa aloitti toimintansa huhtikuussa 2010. Järjestämme lukukaudessa 6-8 lyhyttä aamiaistilaisuutta, jotka käsittelevät mielestämme ajankohtaisia ja tärkeitä asioita. Aamiaistilaisuudet ovat hyvä mahdollisuus saada näytteitä CxO:n osaamisesta ja tavata CxO:n mentoreita ja CxO:n palveluista kiinnostuneita. CxO:lle aamiaistilaisuudet ovat - paitsi markkinointia - myös tapa testata uusia ajatuksia ja levittää osaamista koko mentorikunnallemme.

Cxo Academy Vantaan puhujina toimivat mentorimme, jotka puhuvat riippumattomasti, suoraan ja kaunistelematta. Tilaisuudet järjestetään CxO Mentor Oy:n toimistolla klo 8.30-9.30 noin kolmen viikon välein.

Tilaisuutemme ovat veloituksettomia mutta edellytämme niihin etukäteisilmoittautumista tapahtumakalenterin kautta. Tapahtumakalenterista löytyy kaikki tulevat tilaisuutemme; jo toteutettujen tilaisuuksien materiaalin löydät materiaalipankistamme.

CxO Mentor Oy on yhteistyökumppaniensa kanssa tuottanut kolme Onnistunut projekti -tapahtumaa: Onnistunut ERP-projekti 2010:n, Onnistunut tietojärjestelmäprojekti 2011:n ja Onnistunut projekti 2012 -tapahtuman. Lisätietoja Onnistunut projekti -sivustolta. Tulevat tapahtumat löydät tapahtumakalenteristamme.

Koulutus

Koulutamme johtajia ja mentoreja. Koulutusteemat liittyvät johtamisen parantamiseen ja ammattimentorointiin. Koulutuksen avulla luodaan vahva tietoperusta, jota syvennetään tyypillisesti mentoroinnilla sekä seminaareissa ja foorumeissa.

Kaikki tapahtumamme löytyvät tapahtumakalenteristamme. Lisätietoja ammattimentorointikursseistamme löydät tuotetietokannastamme.

Tutkimustoiminta

  Tutkimme jatkuvasti aiheita, jotka kiinnostavat asiakkaitamme ja meitä.  Tulokset julkaistaan verkkopalveluissamme, artikkeleissamme ja kirjoissamme. CxO:n tutkimustoiminta.

  paras-neuvo-johtamiseen-ikina-click-pieni.png

  Kirjallisuus

  CxO Mentor Oy on julkaissut kolme kirjaa:

  CxO Mentor Oy:n julkaisemien kirjojen lisäksi . Myymme myös joitakin hyviksi katsomiamme kirjoja. Myynnissä olevat kirjamme löytyvät tuotetietokannastamme.


  Lisätietoja

  p. 044 346 9599, s-posti: info@cxomentor.fi tai:

  Managing Mentor Toni Hinkka p. 044 306 3949, s-posti: toni.hinkka@cxomentor.fi

  Leading Mentor Reino Myllymäki, p. 044 306 3954, s-posti: reino.myllymaki(at)cxomentor.fi