« Takaisin

Mentorikurssi

Haluatko ja osaatko jakaa osaamistasi, kokemustasi ja hiljaista tietoasi ammattimaisesti? Tiedätkö millainen on hyvä mentori ja hyvä johtaja? Tunnetko tavoitteellisen mentoroinnin vaiheet ja metodit?

Mitä?

Mentorikurssi pohjautuu CxO Mentor Oy:n kiiteltyyn mentoroinnin toimintamalliin, EMCC:n (European Mentoring and Coaching Council) kompetenssiviitekehykseen, satojen mentorointien kokemukseen sekä systemaattisen laadunvarmistuksen ja tutkimustoiminnan tuottamaan aineistoon.

Mentorikurssi luo valmiudet tunnistaa ja siirtää omaan kokemustaan ja hiljaista tietoaan eteenpäin. Osallistujat oppivat ymmärtämään omaa vuorovaikutustaan, motiivejaan ja johtamisvahvuuksiaan uudella tavalla. Kurssilla opitaan myös mentoroiva, onnistumisen mahdollistava, johtamistapa.

Kenelle?

Johtajille, jotka haluavat kehittää itseään johtajana, kykyään ymmärtää itseään ja johdettaviaaan sekä auttaa johdettaviaan menestymään.

Mentoreille ja coacheille, jotka haluavat kehittää mentorin ammattitaitojaan omassa organisaatiossaan tai yrittäjänä.

Henkilöstön kehittäjille, jotka etsivät vaihtoehtoisia menetelmiä organisaationsa johtajien ja asiantuntijoiden kehittämiseen.

Miten?

Kurssi sisältää neljä vuorovaikutteista lähiopetuspäivää 2-3 viikon välein ja kuusi mentorointikertaa, kolme mentorina ja kolme aktorina. Kurssilaisen profiloidaan vuorovaikutus-, motivaatio- ja johtamiskyvykkyysprofiileilla.

Miksi?

Parannat itsetuntemustasi ja vuorovaikutustaitojasi. Saat vahvan perustan mentorina toimimiseen. Saat henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman ja menetelmäpakin omassa ammatissasi kehittymiseen. Kurssin hyväksytysti suorittaneet saavat CxO Professional Mentor -sertifikaatin.

Hinta?

Kurssin hinta on 2 400 € + alv. Hinta sisältää opetuksen, harjoitukset, kurssimateriaalin, profiloinnit ja ruokailut.

Miten pääsen mukaan?

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

  • Liisa Tiainen, p. 044 346 9599
  • Toni Hinkka, p. 044 306 3949
  • info(at)cxomentor.fi

Kurssikuvaus ja sähköinen esite. Lue referenssilausuntoja mentorikursseistamme.

Course Description in English and eFlyer

Seuraavien kurssien ajankohdat

Mentorikurssi (4 pv): 9.4.2015, 23.4.2015, 12.5.2015 ja 28.5.2015

Kurssit pidetään CxO Mentor Oy:n tiloissa Vantaalla.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen.